Transportör av sällan skådat slag

Ja ibland tar livet oanade vändningar, idag fick vi ett nytt transportörsystem till jobbet och herrejisses vad det tog fart på på grejerna. Nu har det ryktats om att det ska skäras ned på extratimmar vilket gjorde mig lite putt.

Får väl försöka hitta på något annat man kan göra på jobbet som gör cheferna villiga att lägga ut extrapass igen… eller skaffa extrakneg.

Men i vilket fall, vår bandtransportör köptes från en firma utanför Borås tror jag det var som heter Hanter IT. Gedigen service som man gräva fram hos många andra bolag. Vi uppgraderade de flesta band men just den bandtransportören som vi satte in mellan slutpack och till vår pallstation gjorde nog att gubbarna slipper regelbunda pass hos kiropraktorn. Så det är väl mer välkommet än tvärtom ändå.

Så slutklämmen är att ring gubbarna på Hanter om ni behöver effektivisera upp era transportörer. De kan visa på ideér som ni inte tänkt på innan, det gjorde de i alla fall för oss.